بیماری سلیاک در بزرگسالی Fundamentals Explained

زیبایی، لاغری و سلامت را با این نوشیدن ارزان قیمت تجربه کنید

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

گلوتن بخشی ضروری از رژیم غذایی شما نیست، بنابراین می توان آن را با خیال راحت از رژیم غذایی حذف کرد و با غذاهای ایمن و بدون گلوتن جایگزین کرد.

علائم سلیاک در کودکان معمولا بر دستگاه گوارشی و روده‌ها تاثیر می‌گذارد، اما ممکن است بر دیگر قسمت‌های بدن نیز تاثیر گذارد. کودکان مبتلا به سلیاک احساس خستگی و بدخلقی و زود رنجی دارند.

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

● به گفته موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، "هیچ اطلاعات فعلی نشان نمی دهد که عموم مردم باید برای کاهش وزن یا سلامتی بهتر رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند."

× صفحه اصلی داروهای ژنریک تک نسخه ای مشاوره دارویی مناقصات سازمان ها اخبار دارویی درباره ما مقالات درخواست همکاری ☰

خوشبختانه مواد غذایی خوشمزه و طبیعی بسیاری وجود دارند که بدون گلوتن هستند! میوه‌ها و سبزیجات تازه، گوشت مرغ و ماهی همگی فاقد گلوتن هستند.

دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز مدفوع شوند.

● بسیاری از غذاهای فرآوری شده می توانند حاوی گلوتن باشند، از جمله:

علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، بیماری سلیاک و تشنج ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارت‌های ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.

زمانی که فرد رژیم غذایی بدون گلوتن را شروع می‌کند، روده‌ها بهبود یافته و می‌توانند دوباره مواد غذایی بالا را جذب کنند.

اما مدفوع زرد که گاهی اوقات مدفوع کم رنگ نیز نامیده می شود، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی باشد. این مشکلات عبارتند از: اختلالات کبد و کیسه صفرا

مدفوع رنگ پریده همچنین می تواند از عوارض جانبی برخی داروها مانند داروهای ضد اسهال باشد. در هر صورت اگر ادامه داشت با پزشک مشورت کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “بیماری سلیاک در بزرگسالی Fundamentals Explained”

Leave a Reply

Gravatar